Välkommen till vår nya hemsida!

2019-06-24

Vi är väldigt glada över att nu kunna hälsa dig välkommen till lommarydsif.se – vår nya digitala hemmaborg. Här hittar du det senaste som rör Lommaryds IF. 

Under Våra lag finns information om damlaget, herrlaget och flicklaget. Här hittar du också de senaste tabellerna från Smålandsfotbollen. Vill du hitta spelschema och resultat finns aktuella länkar som leder dig rätt.

Under Lommaryds marknad finns all nödvändig information som rör marknaden – oavsett om du är besökare eller marknadsknalle.

Under Nyheter hittar du det senaste om Lommaryds IF. Alla nyheter från styrelsen, våra sektioner och våra lag kommer publiceras här. Någon gång i framtiden kommer vi kanske bli bättre på att skriva matchreferat och liknande – då vet du var du kommer hitta det.

Under Sponsorer presenterar vi alla våra fantastiska sponsorer, utan dem skulle det i princip vara omöjligt att bedriva Lommaryds IF. Om du är intresserad av att bli LIF-sponsor hittar du även kontaktuppgifter till sponsorgruppen där. 

Under Kontakt finns kontaktuppgifter samt karta/vägbeskrivning till Norrvalla IP. 

Fungerar lika bra i telefonen som i datorn

Lommarydsif.se är responsiv – vilket innebär att den fungerar lika bra i din smarta telefon och surfplatta som vid en datorskärm. Allt innehåll anpassar sig efter skärmens storlek och bidrar till att all information är tillgänglig oavsett vilken enhet du använder.

 

Vi lämnar laget.se inom kort

Vi har använt laget.se under många år och det har fungerat jättebra, men vi har också sett ett behov av att skapa en egen plattform i sann LIF-anda. Våra olika hemsidor på laget.se kommer därför inom kort släckas ner. 

 

Nya e-postadresser

Vi har också skapat ett gäng nya e-postadresser, allt för att det ska bli enklare att kontakta oss.

  • Vill du kontakta styrelsen eller har ett allmänt ärende till föreningen? Skicka ett mejl till  info@lommarydsif.se
  • Har du frågor om marknaden? Skicka ett mejl till marknad@lommarydsif.se
    Vår gamla e-postadress (lommarydsmarknad@gmail.com) kommer fortfarande fungera att skicka till, men alla mejl kommer per automatik vidarebefordras till den nya adressen.
  • Är du intresserad av att bli sponsor till Lommaryds IF? Skicka ett mejl till sponsorgruppen@lommarydsif.se

 

Förslag/synpunkter

En hemsida blir aldrig 100 % färdig. Om du har några synpunkter på innehållet eller förslag på något som saknas är du därför varmt välkommen att skicka ett mejl till styrelsen på info@lommarydsif.se.

Våra sponsorer

Attends Healthcare AB - ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Affes Isolering - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - AT Bilcenter AB - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - E. Lax Fastigheter AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - HöglandsVillan AB - J Embers Åkeri AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Karlsson Lagerman AB - Karlssons Hyvel och Anläggning AB - Kenneth Råsberg Konsult - Lax svets & smide AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - LF Solteknik - Lennings AB - Nords Golv AB - Prästgårdens mejeri - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Vireda Däckservice - Åke Sigfridssons Bygg AB