Lommaryds marknad 2019

2019-06-23

Fredagen den 26 juli är det dags för Lommaryds marknad 2019 – årets semesterhöjdpunkt i Aneby kommun. Du har väl inte glömt bort att boka försäljningsplats?

Vanligtvis brukar det komma runt 100 st marknadsknallar som säljer allt ifrån godis och leksaker till kläder och heminredning. Vi kan garantera att det finns något för alla, oavsett ålder. Följ oss på Facebook för att få löpande information.

 

Boka din plats idag

Är du intresserad av att sälja/ställa ut på Lommaryds Marknad? Vi har fått in många bokningar till marknaden redan nu, men än finns det platser kvar. Läs mer om marknaden och om hur du bokar genom att klicka på knappen nedan.

Foto: Fredrik Arvidsson, TippToppFoto

Våra sponsorer

Attends Healthcare AB - ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Affes Isolering - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - AT Bilcenter AB - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - E. Lax Fastigheter AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - HöglandsVillan AB - J Embers Åkeri AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Karlsson Lagerman AB - Karlssons Hyvel och Anläggning AB - Kenneth Råsberg Konsult - Lax svets & smide AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - LF Solteknik - Lennings AB - Nords Golv AB - Prästgårdens mejeri - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Vireda Däckservice - Åke Sigfridssons Bygg AB