Vill du bli medlem i Lommaryds IF?

I Lommaryds IF är alla välkomna och vi skulle bli väldigt glada om du vill bli medlem. Nedan kan du läsa hur du gör för att bli medlem hos oss. Genom att betala medlemsavgift godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Om du vill veta varför och hur vi arbetar med personuppgifter kan du läsa mer här.

Lommaryds Marknad

Som aktiv medlem i Lommaryds IF förväntas du ställa upp och hjälpa till vid Lommaryds Marknad. Marknaden är oerhört viktig för vår förening och vår ekonomi. Det finns många olika sätt att hjälpa till, bland annat genom att vara parkeringsvakt, arbeta i fiket och baka. Våra ledare kommer informera mer om detta när marknaden börjar närma sig, men lägg gärna in datumet i kalendern redan nu. Läs mer om Lommaryds Marknad här.

Gräsroten

Du vet väl om att du kan vara med och dela ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige? Det kostar ingenting, allt som behövs är att du registrerar ditt spelkort hos Svenska Spel på Lommaryds IF.

Vad kostar det att vara medlem?

Stödmedlem (ej aktiv i någon seniorverksamhet): 150 kr
Aktiv medlem (spelare i något av våra seniorlag): 700 kr
Familj* (två vuxna och barn t.o.m. 18 år): 300 kr
*Om någon i familjen är aktiv ska ytterligare 550 kr/person betalas in.

Hur betalar jag?

Medlemsavgiften kan betalas via vårt Bankgiro eller genom Swish. Oavsett vilket alternativ du väljer måste personnummer anges som referens. Om betalningen avser familj ska alla personummer anges.

Bankgironummer: 773-4403
Swish-nummer: 1235 45 08 12
Sista dag för betalning: sista april*
*Vid utebliven betalning från aktiv medlem kommer påminnelse skickas ut.

Om du har några frågor är du varmt välkomna att skicka ett mejl till info@lommarydsif.se, så hjälper vi er så snabbt som möjligt.

ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus