Våra lag

Damlaget

Lommaryds IF är den enda fotbollsföreningen i Aneby kommun som har ett damlag på seniornivå, vilket vi värdesätter högt och är mycket stolta över. Truppen består av ett trettiotal duktiga och ambitiösa tjejer i olika åldrar och leds av huvudtränare Alfred Palmér med stöd av Pernilla Löf. Damlaget har säsongen 2020 ett lag i Division 4 Nässjö Dam och ett lag i Division 4 JKPG Dam.

Alfred Palmér, huvudtränare
affepalmer@hotmail.com

Herrlaget

Herrlaget i Lommaryds IF spelar säsongen 2020 i Division 6 JKPG Norra – en serie fullmatad med spännande derbyn. De senaste åren har vi haft ett gemensamt herrlag med Bälaryds IK, men inför säsongen 2019 hade båda föreningarna återigen spelarunderlag för att ha separata lag. Truppen består av ett 20–tal killar och leds av Jonathan Friberg med stöd av Joel Göransson.

Jonathan Friberg
jonathan.friberg@jonkoping.se

Flicklaget F06-08

Flicklaget F06-08 i Lommaryds IF består av ett 20-tal tjejer födda 2006–2008 och leds av Tommy Carlsson, Anna Sjöberg, Klara Löfqvist, Magdalena Brandt, Sofia Fagerström och Åsa Löfqvist. Flicklaget spelar säsongen 2020 i serien F07 Nv3.

Flicklaget sköter sin internkommunikation via deras lagsida på laget.se.

Tommy Carlsson
gnu5@telia.com

Flicklaget F09-11

Flicklaget F09-11 i Lommaryds IF är nystartat inför säsongen 2020 och är en nybörjargrupp bestående av 10–15 tjejer födda 2009–2011. Laget leds för tillfället av Anna Sjöberg.

Anna Sjöberg
anna_sjoeberg@hotmail.com

Knattelaget

Knattelaget i Lommaryds IF består av 10–15 killar och tjejer födda 2013–2014 och leds av Niklas Fridh, Peter Jansson Fridh, August Ramde och Fredrik Fridh. Utöver fotboll testar knattelaget på allt möjligt inom idrott och lek, det viktigaste är att ha roligt tillsammans.

Niklas Fridh
nicko_fridh@hotmail.com