MARKNADEN 2021 ÄR INSTÄLLD

2021-07-02

Vi är ledsna att behöva meddela att Lommaryds Marknad 2021 är inställd till följd av Covid-19 och Coronapandemin. För att minska den ekonomiska smällen för föreningen skulle vi behöva er hjälp.

Att, för andra året i rad, ställa in Lommaryds Marknad känns givetvis väldigt tråkigt. Trots lättnader i restriktionerna har styrelsen gemensamt kommit fram till att vi inte har tillräckligt med resurser för att kunna genomföra marknaden på ett smittsäkert sätt.

Hjälp oss genom att swisha din parkeringsavgift

Likt förra året kommer vi genomföra en insamling för att minska den ekonomiska smällen, marknaden är en av vår största inkomstkällor. Därför uppmuntrar vi er som vill och har möjlighet att swisha ett belopp motsvarande vad er parkeringsavgift hade kostat, alltså 40 kr. Självklart går det bra att välja ett valfritt belopp också, alla bidrag är varmt välkomna och kommer hjälpa till att bedriva vår idrottsverksamhet.

Vårt Swishnummer är 1235 45 08 12, märk gärna betalningen med Parkeringsavgift. Tack för att ni vill hjälpa till!

Vi börjar smått se ljuset i tunneln och förhoppningsvis slutet av denna pandemi, men glöm inte att fortsätta följa direktiven från myndigheterna!

Våra sponsorer

ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - Anebyhusgruppen AB - Anticimex AB - Attends Healthcare AB - B F Montage - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - Isaryds entreprenad och lantbruk AB - J Embers Åkeri AB - JB plattsättning AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Kenneth Råsberg Konsult - Knut Svenssons Rör AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - Lennings AB - Nords Golv AB - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Ramirent AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - Torulfs bilservice - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Åke Sigfridssons Bygg AB