Välkommen till ett annorlunda årsmöte!

2021-02-14

Söndagen den 28 februari kl. 11.00 bjuder vi in alla medlemmar till årsmöte. Med tanke på omständigheterna kommer mötet vara digitalt men vi vill ju självklart att så många medlemmar som möjligt vill och kan delta.

Av praktiska skäl behöver du anmäla dig till mötet, detta så att vi kan skicka ut möteslänk till dig i god tid innan mötet. Skicka din anmälan via ett privat meddelande till oss på Facebook eller till vår mejladress info@lommarydsif.se. Om du känner dig osäker på hur ett digitalt möte fungerar kan du nämna det i din anmälan, så ska vi guida dig på bästa möjliga sätt.

Våra sponsorer

ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - Anebyhusgruppen AB - Anticimex AB - Attends Healthcare AB - B F Montage - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - Isaryds entreprenad och lantbruk AB - J Embers Åkeri AB - JB plattsättning AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Kenneth Råsberg Konsult - Knut Svenssons Rör AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - Lennings AB - Nords Golv AB - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Ramirent AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - Torulfs bilservice - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Åke Sigfridssons Bygg AB