Välkommen till ett annorlunda årsmöte!

2021-02-14

Söndagen den 28 februari kl. 11.00 bjuder vi in alla medlemmar till årsmöte. Med tanke på omständigheterna kommer mötet vara digitalt men vi vill ju självklart att så många medlemmar som möjligt vill och kan delta.

Av praktiska skäl behöver du anmäla dig till mötet, detta så att vi kan skicka ut möteslänk till dig i god tid innan mötet. Skicka din anmälan via ett privat meddelande till oss på Facebook eller till vår mejladress info@lommarydsif.se. Om du känner dig osäker på hur ett digitalt möte fungerar kan du nämna det i din anmälan, så ska vi guida dig på bästa möjliga sätt.

Våra sponsorer

ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Affes Isolering - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - AT Bilcenter AB - Attends Healthcare AB - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - E. Lax Fastigheter AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - HöglandsVillan AB - J Embers Åkeri AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Karlsson Lagerman AB - Karlssons Hyvel och Anläggning AB - Kenneth Råsberg Konsult - Lax svets & smide AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - LF Solteknik - Lennings AB - Nords Golv AB - Prästgårdens mejeri - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Vireda Däckservice - Åke Sigfridssons Bygg AB