Nya riktlinjer gällande publik

2020-08-17

Den 10 augusti lämnade SvFF nya riktlinjer gällande publik, med anledning av Coronapandemin. Kort sammanfattat innebär det att en förening kan tillåta publik (max 50 personer) om föreningen kan följa gällande rekommendationer kring smittspridning och social distansering. Styrelsen i Lommaryds IF har kommit fram till att vi kan uppfylla dessa rekommendationer och har nu beslutat att ta emot publik (max 50 personer) på våra hemmamatcher. Att kunna ta emot publik känns viktigt för hela föreningen, framförallt för våra spelare och ledares skull, men det är viktigt att ni som åskådare följer våra ordningsregler.

Vi förbehåller oss rätten att avvisa åskådare om åskådarantalet överstiger 50 personer. Vi förbehåller oss också rätten att avvisa åskådare som uppvisar symtom eller som bryter mot övriga ordningsregler. Vid match har vi alltid minst två personer från föreningen som ansvarar för att ordningsreglerna efterföljs.

Ordningsregler för dig som åskådare

  • Stanna hemma om du uppvisar symtom. Vi rekommenderar även personer i riskgrupp att stanna hemma.
  • Var ute i god tid – vi kommer endast släppa in 50 personer.
  • Håll avstånd och undvik trängsel – åskådare som inte tillhör samma sällskap ska hålla ett avstånd på minst 1,5 meter från varandra.
  • Håll händerna rena – vi har placerat ut handsprit på lämpliga platser.
  • Nys och hosta i armvecket
  • Inträdet kostar som vanligt 30 kr och fiket kommer ha endast ha ett begränsat och anpassat sortiment. Vi tar endast emot betalning via Swish eller jämna kontanter.
  • Om det sker annan aktivitet på 7-mannaplanen (t.ex. träning) i samband med matchen, är det viktigt att du håller dig på området kring 11-mannaplanen.

Våra sponsorer

ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Affes Isolering - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - AT Bilcenter AB - Attends Healthcare AB - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - E. Lax Fastigheter AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - HöglandsVillan AB - J Embers Åkeri AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Karlsson Lagerman AB - Karlssons Hyvel och Anläggning AB - Kenneth Råsberg Konsult - Lax svets & smide AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - LF Solteknik - Lennings AB - Nords Golv AB - Prästgårdens mejeri - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Vireda Däckservice - Åke Sigfridssons Bygg AB