Information om coronaviruset / covid-19

2020-03-15

Med anledning av coronaviruset / covid-19 följer vi i Lommaryds IF de beslut och riktlinjer som Svenska Fotbollförbundet och övriga myndigheter ger. Eftersom osäkerheten är stor och nya uppdateringar kommer varje dag så är det bäst att ni följer utvecklingen direkt via SvFF och Folkhälsomyndigheten.

Tänk på att:

  • inte delta på träningar, matcher och andra samlingar om du har förkylningssymptom.
  • ha en extra god handhygien.
  • inte dela vattenflaska med någon annan.
  • undvik handskakningar och kramar.

Vi har samlat en del bra länkar nedan och om ni har några frågor som rör vår verksamhet är ni välkomna att skicka ett mejl till info@lommarydsif.se.

Våra sponsorer

ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Affes Isolering - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - AT Bilcenter AB - Attends Healthcare AB - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - E. Lax Fastigheter AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - HöglandsVillan AB - J Embers Åkeri AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Karlsson Lagerman AB - Karlssons Hyvel och Anläggning AB - Kenneth Råsberg Konsult - Lax svets & smide AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - LF Solteknik - Lennings AB - Nords Golv AB - Prästgårdens mejeri - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Vireda Däckservice - Åke Sigfridssons Bygg AB