Femkamp på Marknadsafton

2019-06-30

Nu väcker vi liv i en gammal tradition – marknadsafton på Norrvalla. Kvällen innan marknaden bjuder Lommaryds IF in till en spännande femkamp – öppen för alla att anmäla sig till.

Femkampen är på Norrvalla den 25/7 och drar igång kl 18:00. Ta med familjen eller kompisgänget och var med på en femkamp som passar både gamla och unga. Grillen kommer vara tänd och det kommer serveras hamburgare till en billig peng.

Ta chansen att bli marknadsaftonens mästare!

 

Anmäl ert lag senast 18/7

Anmäl er via sms till Simon Holgersson, 0723 32 11 75. Ange ert lagnamn, antal deltagare samt namn och telefonnummer till lagledaren. Varje lag bör innehålla minst 4 personer.

Våra sponsorer

ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Affes Isolering - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - AT Bilcenter AB - Attends Healthcare AB - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - E. Lax Fastigheter AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - HöglandsVillan AB - J Embers Åkeri AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Karlsson Lagerman AB - Karlssons Hyvel och Anläggning AB - Kenneth Råsberg Konsult - Lax svets & smide AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - LF Solteknik - Lennings AB - Nords Golv AB - Prästgårdens mejeri - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Vireda Däckservice - Åke Sigfridssons Bygg AB