Herrlaget är tillbaka på Norrvalla

2019-02-24

Vi är väldigt glada över att nu kunna meddela att Lommaryds IF återigen har ett eget herrlag. Efter tre säsonger med ett gemensamt lag tillsammans med Bälaryds IK fick vi chansen att starta upp ett eget lag igen. Vi är både glada och tacksamma över de senaste säsongerna med Bälaryd, utan samarbetet hade vi med största sannolikhet inte kunnat bedriva någon herrverksamhet alls de senaste åren. Så vi vill också passa på att rikta ett stort tack till BIK!

För några månader sedan dök en unik möjlighet upp, när ett helt kompani grabbar ville börja spela ihop i LIF-tröjan och efter många samtal valde vi att återigen starta upp och satsa på vårt herrlag igen. Ju fler lag som de mindre föreningarna kan driva desto roligare blir det och tillsammans med dessa killar ser vi nu fram emot en riktigt rolig säsong, full av spännande derbyn och tuffa matcher.

Våra sponsorer

ICA Supermarket Lönnen - Lövsta Trähus

AB Bröderna Lax - Agge & Oskars Rör AB - Aneby Buss & Taxi AB - Aneby Renhållning AB - Anebyhusgruppen AB - Anticimex AB - Attends Healthcare AB - B F Montage - Bygg och Mark Höglandet AB - Coop Aneby - DB-Bostäder - Däckservice i Aneby AB - Druvan's Gruppen AB - EKA Skog AB - Ekonomibyrån i Tranås AB - Fridhs Elektriska Aneby AB - Håkan Svenssons Måleriaffär AB - Hullaryds Bilservice AB - Isaryds entreprenad och lantbruk AB - J Embers Åkeri AB - JB plattsättning AB - JFS elteknik - Jönköpings Byggvision AB - K-A Johanssons Gräv - Kanonaden Entreprenad AB - Kenneth Råsberg Konsult - Knut Svenssons Rör AB - Lekplatskonsulten Sureplay AB - Lennings AB - Nords Golv AB - Passéra AB - Projektteknik i Östergötland AB - Radiator VVS AB - Ramirent AB - Sealed Air Svenska AB - Stiftelsen Aneby Bostäder - Sven Gustafsson Tandläkarpraktik - Svenska kyrkan - Tobias Plåtslageri AB - Torebrings Grossist AB - Torulfs bilservice - TP Skogstjänst AB - Tranås Energi AB - Åke Sigfridssons Bygg AB